Gruppetur

Ta kontakt for mer info.

Gruppetur

Bli med på gruppetur eller reis på egen hånd. Gruppeturer er ikke lagt opp som en chartertur, men du kommer til Gdansk innenfor de datoene som er oppgitt. Dette er ment for de som føler seg litt usikker i en ny by, usikker på tannbehandling, usikker på språk osv. Du er ikke bundet til noe på turen og du bestiller reise og opphold selv. Jeg er behjelpelig med å finne rimelig og bra overnatting. Ta kontakt for mer info.

På gruppeturer henter jeg deg på flyplassen og er med til klinikken for hjelp til språk om du ikke behersker engelsk, hjelp til å forstå faguttrykk, bilder og behandlingsplan. Har du tannlegeskrekk, anbefales en gruppetur. Reiser du utenom dette, bestiller jeg time for deg. 

Jeg henter på flyplassen og bringer deg til og fra klinikken. Ingen av disse tjenestene koster deg noe ekstra. Da du selv velger overnatting, må du være oppmerksom på at henting er fra hotell, hostell eller bookingregistrerte adresser. Hentes ikke på privatregistrerte eller airbnb adresser. På evt. utflukter , betaler du kun buss, tog, trikk eller båt, hvis det blir brukt på turen. Det samme gjelder andre ting til eget forbruk som mat, drikke osv. Det er selvfølgelig frivillig å bli med. 

Jeg er med til klinikken og er der så lenge behandling pågår i tilfelle spørsmål. Alle tannlegene snakker flytende engelsk, men noe faguttrykk kan være vanskelige. Jeg henter deg på hotellet og bringer deg tilbake. 

En annen av turene vi prøver å få til hvis tiden strekker til er en tur i katedralen Oliwa. En fantastisk katedral med stor park rundt. Her kan du nyte en kort orgelkonsert på dagtid. Hit tar vi trikken. 

Det sosiale er viktig på en gruppetur og for de som vil være med blir man gjerne sittende litt ut over kvelden. Alle restauranter og barer stenger kl. 24.00 i Gdansk og ønsker man å fortsette er det på evt. nattklubber. 

Ønsker du å bli med oss ut for å spise, er det noen steder vi har stoppet ved, som vi har god erfaring med. Restaurant Euro, Holland House, Sphinx, Hard Rock Cafe og Billy`s

Sopot er også en mulighet på våre turer, men er først og fremst en by for sommer og høst. Det er allikevel en opplevelse å se den med den lange moloen og de fantastiske strendene. Hit tar vi tog. 

Har du spørsmål angående behandlinger er det bare å spørre. Jeg ordner prisoverslag og svarer deg på det du har på hjertet. Vår klinikk behandler rotfyllinger, implantater, kroner, bro, proteser, Periodontitt osv.