Helserelatert info

Trening

Velkommen til Sporty Bømlo
​Sporty Bømlo åpnet 18.01.2020 og er ett nyoppusset lokale, topp kvalitet på utstyret, vi har mange spennende gruppetimer, personlig trener, salg av produkter og ikke minst så har vi ett godt treningsmiljø.

Sørmarka Arena Stord

Klatring er utfordrende og utviklende - og ikke minst veldig gøy for liten og stor. Aktiviteten klatring kan gjøres alene, sammen med venner eller med barna og gir god trening. 

Opptrening/muskelavslappende

Klinikk Svinten Bømlo

Me på klinikk Svinten er eit tilbod til deg som ynskjer hjelp til å meistre din kvardag betre. Gjennom muskelterapi og massasje kan du oppnå smertelindring, betre mobilitet og med det få ein kropp som fungerer betre i dine daglege gjeremål.

Velværetunet Spa og behandlingssenter. 

Me kan tilby 140 kvm med velvære for kropp og sinn; Spa, hudpleie, kroppspleie, massasje, hårfjerning, slimming, manikyr/pedikyr, makeup.

Fermentering

Fermentert mat og drikke er glemte matskatter som byr på nydelige smaker. Fermentering er naturens egen måte å konservere mat og drikke på, og også den beste metoden for å sikre en sunn tarmflora og god helse. Norges guru på området, Gry Hammer, byr i denne boka på over 100 spennende og næringsrike oppskrifter som gir hele familien herlige smaksopplevelser, masse energi, god fordøyelse og sterkere immunforsvar. Fermentering er en teknikk som har blitt brukt i generasjoner for å bevare mat. Men det går mye lengre en å bare gjøre det. Fermentering er for magen og kroppen din ren medisin og "anti- aging" på sitt beste. Du tror kanskje at det bare er bestmora de som kan klare å lage noe som smaker godt! Da tar du feil! Det er raskt å enkelt og ikke minst er det en veldig billig måte å få i seg masse helsebringende probiotika på. Vi har gjort det enda enklere for deg å få topp resultater. 

Mat

Alle liker pølser, og å lage dem selv er ikke så vanskelig som du tror. En pølse består i grunn bare av kjøtt, salt og krydder, og det er ikke vanskeligere enn å lage egne hamburgere.

Vi skal ha et komplett produktutvalg for hobbybakere og bakeglade i hele Norge. Med det mener vi at vi skal tilby alt av bakeutstyr og hjelpemidler

Har du lyst på en Airfryer? Våre modeller har vunnet (best i test prisen) av en rekke aktører og fått 4,7 av 5 stjerner basert på over 55 000 kundeanmeldelser. 

Bakeren og Kokken er en av Nordens største nettbutikker innen kjøkkenmaskiner og kjøkkenredskap, og har spredt kjøkkenglede siden 2005. 

Utstyr til en god treningsøkt

Chillout - utstyr til små og store eventyr

Vi har nå satt fullt fokus på tur i Norge, med alt fra telt, soveposer og tursekker til uteklær, termoser og turmat. Vi sender ut varer fra vårt lager i Oslo. Fri frakt på alle ordrer 

Handle ski på nettet, er det mulig

Ja, sannhetet er at det går bedre enn å kjøpe i en vanlig sportsbutikk. Med over 2000 par ski på lager og vår spannmåler fra Skimateria kan vi hjelpe deg hele året.  

AktivVinter.no har et av Norges største utvalg av skiklær, skiutstyr og friluftsklær. Vi har også et stort utvalg av ryggsekker, vesker, solbriller osv. 

Whey Protein er et perfekt proteintilskudd for deg som ønsker et hurtigvirkende proteintilskudd som støtter en rask og effektiv restitusjon rett etter trening

Hva gjør Climbing247 spesiell? Climbing247 er et familieeid bedrift som setter kundenes ønske i første omgang! Vi arbeider kontinuerlig med å effektivisere og optimalisere det vi gjør slik at alt vil gå så glatt som bare mulig

Elektronisk utstyr til både helse og trening. Vi er lidenskapelige og profesjonelle selgere som sikrer våre kunder produkter og tjenester i verdensklasse, rask levering og enkel tilgang til det største utvalget til attraktive priser.

Aktivt hundehold. Med våre sparkesykler og tredemøller til hund kan både hund og eier få morsomme treningshverdager. 

Produktet inneholder alle de viktige essensielle aminosyrene og er velegnet, vi vil si førstevalget, for å reparere og bygge muskulatur

En god masasje etter turen

Eteriske oljer er en enestående gave fra naturen til mennesker. I planter, røtter, trær og blomster befinner det seg celler nær overflaten som frigjør duft når man kommer borti dem. 

Godt for muskler og kropp

Trippelvirkning for vonde muskler og ledd

Gelenk Collagen er en østerrisk resept som kan gi god effekt på dine ledd- og muskelplager. Hovedingrediensene i Gelenk Collagen er hydrolysert collagen type ll, MSM og haibruskkonsentrat.

Mimis bruker kun naturlige, bærekraftige, dyrevennlige og giftfrie ingredienser. Produktene våre passer for alle, men er spesielt egnet for deg som er miljøbevisst og opptatt av å ta vare på deg selv.