Hundeforsikring

De fleste forsikringsselskap har hundeforsikring, men kun Tryg har forsikring som dekker tannkjøttsykdommen Periodontitt. ut fra hva vi har erfart. Hos de fleste andre er det kun skade av ulykke som dekkes. Har selv hund og har vært gjennom dette med de fleste selskaper. Skal du forsikre din hund, så ha det i bakhodet, da dette kan bli dyrt om det blir tannproblemer. Vi har forsikring hund+ hos Tryg. Bare god erfaring med selskapet. Hurtig oppgjør og konkurransedyktige priser. Sjekk det ut om du skal ha valp eller større hund. Dekker også hoggormbitt.


Hund Behandling+ Dødsforsikring

En god hundeforsikring som dekker veterinær- og behandlingsutgifter. Gir også erstatning, hvis hunden din dør eller blir borte.

Hund Ekstra+ Dødsforsikring

Vår beste hundeforsikring dekker veterinær- og behandlingsutgifter, inkl. rehabilitering og tannsykdommer. Gir også erstatning hvis hunden din dør eller blir borte.


FirstVet - online veterinær

Få hjelp av erfarne veterinærer via videosamtale - uansett hvor du befinner deg! Det koster deg ingenting ekstra, og du kan bestille time så ofte du har behov for det. Les mer om 

Vil du ha mer info om denne forsikringen, kan du klikke på bildet under.