Hoteller jeg kan anbefale i Gdansk

19.05.2021

Hotel Mercure Gdańsk

er den høyeste bygningen i Gdańsk, og ligger kun 400 meter fra den vakre gamlebyen og 200 meter fra kjøpesenteret Madison med over 100 butikker. De elegante rommene på dette røykfrie hotellet har klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffekoker, gratis mineralvann og gratis Wi-Fi. Hotellet ligger ved siden av kjøpesenteret Madison. Kort vei til trikk eller tog.

Hostel 22

Hostel 22 ligger kun 7 minutters gange fra gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr rom av hotellstandard, kostnadsfri Wi-Fi og avgiftsfri offentlig parkering.Alle de moderne og funksjonelle rommene på Hostel 22 slipper inn rikelig med naturlig lys, og har parkett, flatskjerm-TV, bord med stoler og eget bad med dusj.Som gjest på Hostel 22 kan du kostnadsfritt benytte deg av faks- og kopimaskinen. Klesvask tilbys mot en tilleggsavgift. Vandrerhjemmet ligger 300 meter fra torget Targ Rybny og 600 meter fra Kranporten i Gdańsk. Sentralstasjonen (Główny) i byen ligger 4 minutter unna med bil, og du kan kjøre til Gdańsk lufthavn på ca. 20 minutter. Transport er mulig mot en ekstra avgift.

Holland House Residence

ligger på Długi Targ-gaten i hjertet av Gdansks historiske sentrum. Her tilbys romslige rom med unik innredning og gratis Wi-Fi. Alle rommene på Holland House har stilfull innredning, eksotiske tremøbler, detaljer i marmor og granitt, flatskjerm-TV med satellittkanaler, minibar, vifte og skrivebord. Innredningen på Holland House er inspirert av ulike byer i Hansaforbundet. Restauranten Flying Dutchman i 1. etasje har innredning i nautisk stil, og serverer polske og internasjonale retter. Restauranten spesialiserer seg på fisk, biff og sjømat, og har en sommeråpen uteservering på gaten Długi Targ. Restauranten tilbyr også frokostbuffé.

Hotel Bonum

3-stjernershotellet Hotel Bonum ligger i en bygning fra 1700-tallet i gamlebyen i Gdańsk, og tilbyr romslige og stilfulle rom med sittehjørne og gratis W-Fi. Du kan spise frokostbuffé med et utvalg av ferske delikatesser i hotellrestauranten, som spesialiserer seg på polske og europeiske retter. 5 minutters spasertur til krigsmuseet og gamlebyen.

Scandic Gdansk

Scandic Gdansk ligger nær gamlebyen i Gdańsk, kun 800 meter fra den kjente Kranporten over elven Motława, og tilbyr lydisolerte rom med bad, TV og gratis WiFi.Treningsstudioet er døgnåpent. Overnattingsstedet kan også skilte med en badstue. Flybusser stopper rett foran hotellet og tar deg til flyplassen på kun 20 minutter. Du finner sentralstasjonen midt imot Scandic Hotel, og Ergo Arena 8 km unna. Senso Restaurant & Bar er et flott sted å møte venner og nyte snacks, europeiske retter samt et bredt utvalg av viner, te og kaffe. Frokostbuffeen serveres også her. Lobbybaren på Scandic tilbyr småretter, desserter samt både alkoholholdige og alkoholfrie drikker.

Celestin Residence

ligger i et middelaldersk hus i en rolig gate i sentrum av gamlebyen i Gdańsk, 100 meter fra elven Motława og 500 meter fra Długi Targ. Wi-Fi er gratis. Alle de klassisk innredede rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler, kaffe- og tekoker, safe, kjøleskap og eget bad med dusj, hårføner og badeprodukter. De fleste rommene har utsikt over gamlebyen, og noen har klimaanlegg. Celestin Residence har døgnåpen resepsjon, møtelokaler og en turskranke hvor du kan planlegge sightseeingturer eller få hjelp med å organisere guidede turer. Bagasjeoppbevaring tilbys også. Frokost serveres i spisesalen. Overnattingsstedet ligger 280 meter fra Kranporten ved elven Motława og 600 meter fra Polska Filharmonia Bałtycka. Gdańsk Lech Wałęsa lufthavn ligger litt over 14 km unna.

Hotel Artus

ligger midt i gamlebyen i Gdansk, bare 50 meter fra populære Długi Targ, og tilbyr individuelt innredede rom med flatskjerm-TV, safe, minibar og gratis Wi-Fi. Alle rommene har innredning i lune farger, elegante møbler og eget bad med dusj. Restauranten spesialiserer seg på internasjonale, økologiske og sesongbaserte retter. Du kan slappe av i spaet på Hotel Artus, som tilbyr et bredt utvalg av skjønnhetsbehandlinger. Hotellet ligger ved siden av Mariakirken og rådhuset. Sentralstasjonen i Gdańsk (Główny) ligger bare 1 km unna.

Kobza Haus Old Town

ligger midt i gamlebyen i Gdansk, 500 meter fra Artusgården, og har flotte rom med klimaanlegg, LCD-TV, gratis Wi-Fi og minibar. Alle rommene har kabel-TV, skrivebord og moderne bad med dusj og hårføner. Frokostbuffé tilgjengeligPersonalet i resepsjonen er tilgjengelig døgnet rundt, og kan ordne klesvask, concierge-tjenester og bagasjeoppbevaring. Hotellet har også parkering.

Ibis Gdansk Stare Miasto

ligger 400 meter fra rådhuset i gamlebyen i Gdansk, og har en restaurant og privat parkering. WiFi er gratis overalt. Alle rommene har flatskjerm-TV med kabelkanaler. Rommene har i tillegg kostnadsfrie badeprodukter og hårføner. Alle rommene har spesialdesignede og komfortable senger fra Sweet Bed. Hotellrestauranten Ibis Kitchen serverer frokostbuffé. Verftsmuseet i Gdańsk ligger 400 meter fra Ibis Gdansk Stare Miasto, og Kranporten over Motława er 600 meter unna. Historiske Długi Targ finner du 1 km unna. Gdańsk Lech Wałęsa lufthavn ligger 12 km fra overnattingsstedet.

Hotel Krolewski

Hotel Królewski ligger på Ołowianka-øya, som ligger mellom elven Motława og Stępka-kanalen, og tilbyr rom i nærheten av gamlebyen i Gdańsk. Hotellet består av to bygninger - hovedbygningen der resepsjonen og restauranten ligger og en bygning som ble fullført i september 2019 med rom merket som vedlegg. Bygningen ligger 80 meter fra hovedbygningen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og hotellet har en privat parkering som består av 50 parkeringsplasser.

Rommene på Królewski har tremøbler, som inkluderer et skrivebord. Alle har kabel-TV og minibar. Noen av rommene har utsikt over den middelalderske elven.