Munnskyller


Anbefalt av våre tannleger i Gdansk

Med munnskyller for tennene kan du enkelt ta kontroll over munnhelsen din! Gjennom vannstrålens justerbare styrke kan du effektivt fjerne plakk og bakterier mellom tenner, tannkjøtt, regulering, implantater og andre rekonstruksjoner i munnen. Kommer til der tanntråden ikke når. Enkel, effektiv og skånsom rengjøring av tenner og tannkjøttet. Perfekt om du har tannregulering og sliter med børsting. Ødelegger ikke emaljen eller skader tannkjøtt. Klikk på bildene.


Eksempel. Denne munnskylleren bruker en kraftig vannstråle til å skylle bort matrester og bakterier fra tennene dine. Den kraftfulle strålen og trådløs bruk sikrer at den er et hendig apparat for rengjøring mellom tennene.
Kapasitet
Munnskylleren har en vanntank med en kapasitet på 130 ml som er enkel å fylle på.
Vannstrømteknologien blander vannet med luftbobler for høyere effektivitet. Du kan velge mellom to Air In-moduser, vanlig og skånsom, avhengig av hvor sensitive tenner og tannkjøtt du har.

Rengjøring med vannstråle
Bruk munnskylleren for å bli kvitt alle uønskede matrester og bakterier. Du kan også bruke Air In-vannstrålen for å stimulere tannkjøttet.
Rengjør mellom tennene
Den kraftfulle vannstrålen bruker trykk på ca. 590 kPa og blir effektivt kvitt matrester og bakterier, rengjør mellom tennene og til og med området rundt tannbroene.
Skånsom mot tannkjøttet
Du kan bruke Air In Soft-modusen for å skånsomt rengjøre områdene rundt tannkjøttet.