Overnatting Gdansk

Overnatting i området rundt vår tannklinikk. Bruk Trivago for oppdaterte priser

Hoteller

Novotel Gdańsk Centrum

NB! det er Novotel centrum og Novotel Marina i Gdansk. Husk å velge centrum når du bestiller.

Er et moderne hotell som ligger i sentrum av Gdansk, kun 200 meter fra gamlebyen. Hotellet tilbyr romslige rom med klimaanlegg, og Wi-Fi er gratis overalt. Alle de moderne rommene på Novotel har kabel-TV, minibar, skrivebord og eget bad. Personalet står til tjeneste døgnet rundt. Resepsjonspersonalet hjelper deg gjerne med å organisere oppholdet ditt i Gdansk, og kan gi deg informasjon om de mange aktivitetene byen tilbyr. Novotel Gdańsk Centrum har et treningssenter. Du kan leie sykkel, eller slappe av i den romslige hagen eller på terrassen. Hotellet har en bar og en uterestaurant, NOVO SQUARE Lounge Bar, hvor du kan hygge deg med internasjonale retter. Du får servert frokost hver morgen.

Dom Mazuka

Dom Muzyka ligger i hjertet av gamlebyen i Gdańsk, bare 800 meter fra gaten Długi Targ. Overnattingsstedet ligger i en bygning fra 1800-tallet, og rommene har eget bad med dusj. Rommene på Dom Muzyka er innredet i lyse farger, og har god takhøyde og høye, buede vinduer. Rommene er utstyrt med skrivebord, satellitt-TV og gratis Wi-Fi. Du finner en stor, gratis parkeringsplass innenfor den inngjerdede eiendommen hvor Dom Muzyka befinner seg. Måltidene serveres i Harmonia Restaurant på Dom Muzyka, og består av internasjonale, franske, italienske og tradisjonelle polske retter. Frokost serveres hver morgen. Overnattingsstedet ligger beleilig til, med den middelalderske Kranporten ved sjøen i Motława bare 1 km unna. Sentralstasjonen i Gdańsk (Główny) ligger litt over 2 km unna. Personalet på Dom Muzyka er tilgjengelig hele døgnet. Det arrangeres gratiskonserter på det nærliggende musikkakademiet.

Hotel Sadova

Ligger 3 minutters gange fra marinaen, og har en badstue og et treningssenter. Hotellet har et innendørsbasseng, og du kan ta deg noe å drikke i baren. Gratis WiFi er tilgjengelig overalt, og du kan benytte deg av privat parkering. Alle rommene har flatskjerm-TV. Rommene har eget bad med badeprodukter og hårføner. Resepsjonen er døgnåpen. Brama Zielona (Den grønne porten) ligger en 5-minutters spasertur fra Hotel Sadova, og Sjøfartsmuseet er 700 meter unna. Den nærmeste flyplassen er Gdansk Lech Walesa lufthavn, som du finner 13 km fra Hotel Sadova.

Hotel Królewski

Hotel Królewski ligger på øya Ołowianka, mellom motława-sjøen og Stępka-kanalen, og tilbyr rom i nærheten av gamlebyen i Gdańsk. Hotellet består av to bygninger - hovedbygningen der resepsjon og restaurant ligger og en bygning som ble ferdigstilt i september 2019 med rom merket som anneks. Bygningen ligger 80 m fra hovedbygningen. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og hotellet har en privat parkering med 50 parkeringsplasser.

Medusa Gdańsk

Ligger i sentrum av Gdansk, 200 meter fra gamlebyen, og har moderne rom med plasma-TV med satellittkanaler, minibar, klimaanlegg og gratis Wi-Fi.Alle rommene har eget bad med dusj, badeprodukter og hårføner. Medusa Cafe serverer frokost, og på kveldstid kan du ta deg noe å drikke i baren. Hotellet har døgnåpen resepsjon. Du finner mange butikker, restauranter og barer i kort gangavstand fra hotellet. Marinaen i Gdańsk ligger 200 meter fra Medusa Gdańsk, og Gdansk Lech Walesa lufthavn ligger 13 km unna.

Kobza Haus Old Town

Kobza Haus Old Town ligger midt i gamlebyen i Gdansk, 500 meter fra Artusgården, og har flotte rom med klimaanlegg, LCD-TV, gratis Wi-Fi og minibar.Alle de lyse rommene på Kobza Haus Old Town har innredning i varme farger, kabel-TV, skrivebord og moderne bad med dusj og hårføner.Frokostbuffé serveres hver morgen i spisesalen, og baren byr på drikkevarer.Personalet i resepsjonen er tilgjengelig døgnet rundt, og kan ordne klesvask, concierge-tjenester og bagasjeoppbevaring. Hotellet har også underjordisk parkeringsplass.

Holiday Inn Gdansk - City Center

Ligger i Gdańsk sentrum på øya Spichrzów, 450 m fra Długi Targ. Overnattingsstedet tilbyr fasiliteter som et døgnåpent treningssenter, konferansesenter og en restaurant. Her er det i tillegg en døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. Alle rommene er røykfrie, og har klimaanlegg og eget bad. Hver morgen serveres en frokostbuffé med et bredt utvalg av lokale retter, ferskt brød og frokostblandinger. Overnattingsstedet har en Sky Bar i 8. etasje med panoramautsikt over byen. Overnattingstedet har i tillegg en terrasse.

Hotel Podewils Old Town 

Ligger like ved Kranporten over elven Motława i Gdańsk. Her tilbys gratis Wi-Fi samt tradisjonelt innredede rom med satellitt-TV og utsikt over gamlebyen. Alle de romslige, fredelige rommene på dette lille, luksuriøse hotellet har marmorbad, airconditionHotel Podewils Old Town

Marina Club Hotel Old Town

Marina Club Hotel Old Town har en førsteklasses beliggenhet i sentrum av Gdańsk, ved Gdańsk Marina og innen få minutters gange fra gamlebyens viktigste severdigheter. Rommene og suitene på dette 3-stjerners hotellet har flatskjerm-TV og klimaanlegg. Og eget bad med dusj, hårføner og gratis badeprodukter. Ekstrautstyr inkluderer skrivebord, safe og laptop-safe. Noen av boenhetene har kjøkkenkrok. Andre fasiliteter som tilbys inkluderer bagasjeoppbevaring. Mot et pristillegg er overvåket parkering tilgjengelig på forespørsel.

Hotel Gdańsk Boutique

Ligger i et restaurert kornlager fra 1700-tallet, og er en moderne bygning i marine-stil. Hotellet består av både 4-stjerners og 5-stjerners deler. Hotellet tilbyr stilfulle rom med utsikt over marinaen og gamlebyen. Det var her fotballklubben FC Barcelona bodde under sitt opphold i Gdańsk. Alle de elegante rommene på hotellet har flatskjerm-TV med satellittkanaler, gratis Internett, safe, minibar og kjøleskap. Noen har også et sittehjørne. Restauranten på Hotel Gdańsk Boutique serverer deilige, tradisjonelle polske retter og internasjonale spesialiteter. Du kan også ta en kopp kaffe eller prøve det prisbelønte kvalitetsølet produsert i hotellets eget bryggeri, Brovarnia Gdańsk. Som gjest på Hotel Gdańsk Boutique får du tilgang til gratis Wi-Fi overalt. Resepsjonen er åpen døgnet rundt, og romservice er også tilgjengelig 24 timer i døgnet. Massasjer og andre spabehandlinger kan også bestilles. Som gjest på hotellet får du gratis tilgang til badstuen. Hotel Gdańsk Boutique ligger mindre enn en 20-minutters spasertur fra Gdańsk jernbanestasjon (Główny). Gamlebyen med den vakre Mariakirken ligger bare noen få hundre meter unna. 

Puro Gdansk Stare Miasto

Puro Gdansk Stare Miasto ligger i sentrum av Gdańsk, bare 150 meter fra den grønne porten og 300 meter fra Dlugi Targ. Her tilbys restaurant, gratis Wi-Fi og kostnadsfritt lån av sykler. Alle rommene på dette moderne hotellet har klimaanlegg, iPad, flatskjerm-TV og eget bad med dusj, hårføner og kostnadsfrie badeprodukter. Som gjest får du gratis varm drikke. Puro Gdansk Stare Miasto tilbyr ekspress-inn-/utsjekking, samt en døgnåpen resepsjon og møterom. Tjenester som klesvask og stryk av tøy er også tilgjengelig. Hotellet ligger 350 meter fra Dwór Artusa, 400 meter fra Rådhuset, 1 km fra Nasjonalmuseet og 17 km fra Gdańsk Lech Wałęsa lufthavn,

Q Hotel Grand Cru Gdańsk 

ligger ved elven Motława og like ved gamlebyen i Gdańsk. Hotellet har moderne interiør med historiske elementer, og tilbyr et treningsrom samt stilfulle rom med gratis Wi-Fi.Alle rommene på Q Hotel Grand Cru har stilige murvegger og eget bad i minimalistisk stil med en elegant glassdusj. Rommene har også klimaanlegg, skrivebord og flatskjerm-TV med satellittkanaler. Du kan slappe av i badstuen, og du kan også innta mediterrane og moderne polske retter i restauranten, som ligger i kjelleren. Du kan dessuten slappe av med noe å drikke i baren. Den kjente Kranporten ligger 600 meter fra hotellet, og Gdańsk jernbanestasjon (Główny) ligger 1,5 km unna

Leiligheter

Dom & House - Old Town Waterlane 

Moderne Dom & House - Old Town Waterlane ligger ved elven Motława i selve sentrum av Gdańsk, like ved den vakre gamlebyen og rett ved siden av småbåthavnen, og tilbyr innkvartering med gratis WiFi og innendørsbasseng. De røykfrie leilighetene på Waterlane er individuelt og stilfullt innredet. Alle har flatskjerm-TV, sittehjørne og bad med dusj, mens de fleste gir utsikt over småbåthavnen. Du kan lage mat i den velutstyrte kjøkkenkroken, som har kjøleskap, komfyr og vannkoker. Spiseplass tilbys også.

Apartamenty Sun & Snow Szafarnia

Apartamenty Sun&Snow Szafarnia ligger i et trygt nabolag ved elven Motława. Her tilbys elegante leiligheter med gratis WiFi, stilfull innredning og avgiftsfri privat parkering. Alle leilighetene på Szafarnia har stue og LCD-TV med satellittkanaler. Du kan lage din egen mat i den fullt utstyrte kjøkkenkroken og spise på en spiseplass med trebord. Apartamenty Sun&Snow Szafarnia ligger 200 meter fra øya Ołowianka og 1,2 km fra Gdańsk sentralstasjon (Główny). 

Q4 APARTMENTS - Angielska Grobla Old Town

Q4 LEILIGHETER - Angielska Grobla Old Town ligger i sentrum av Gdańsk, nær National Maritime Museum, Polish Baltic Philharmonic og Main Town Hall. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig overalt, og privat parkering er tilgjengelig på stedet. Alle boenhetene har stue, sittehjørne med sovesofa, flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkkenkrok med spisebord og eget bad med dusj. Oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyrtopp og vannkoker tilbys også

Charming and Bright - Luxury apartment

Charming and Bright - Luxury apartment - Old Town ligger i gamlebyen i Gdańsk, nær National Maritime Museum, og har gratis Wi-Fi og vaskemaskin. Eiendommen har utsikt over byen og ligger 3 minutters gange fra den polske baltiske filharmonien og 1,4 km fra Green Gate. Leiligheten har 2 separate soverom, 1 bad, et fullt utstyrt kjøkken med spiseplass og oppvaskmaskin, og en stue med flatskjerm-TV.

CITYSTAY Szafarnia Gdansk Apartment

CITYSTAY Szafarnia Gdansk Apartment ligger i gamlebyen i Gdańsk, 200 m fra National Maritime Museum, 300 m fra den polske baltiske filharmonien og 1,5 km fra Green Gate. Dette overnattingsstedet tilbyr tilgang til en balkong, gratis privat parkering og gratis Wi-Fi. Leiligheten har 1 soverom, flatskjerm-TV med kabelkanaler, utstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin og mikrobølgeovn, vaskemaskin og 1 bad med dusj.

Har du spørsmål om beliggenhet osv., så ta kontakt.