Velkommen til oss i Dentineo Gdansk

Det er oss du møter

Her finner du oss

Angielska Grobla 35H, 80-756 Gdańsk
Angielska Grobla 35H, 80-756 Gdańsk
Mot klinikken
Mot klinikken
Bilde fra klinikken
Bilde fra klinikken

Klinikken ligger i sentrum av Gdansk, kun 10 minutters gange til gamlebyen. Med gamlebyen mener vi Neptunfontenen og områdene rundt

Å komme til et fremmed land og en fremmed by kan være skremmende i seg selv. Når du bestiller time hos oss, er vi på flyplassen når du lander og kjører deg til hotellet. For å få tankene litt bort fra tannbehandling, anbefaler vi at du velger hotell som er i nærområdet til klinikken, slik at du får litt frisk luft før behandling. Se våre anbefalte hoteller.

Vi videreutdanner vårt personell ut fra de spesialiseringene de er utdannet på noe flere av våre vegger bærer preg av i form av sertifikater.

Å oppsøke utlandet for tannbehandling kan være en  utfordring for mange om det skyldes tannlegeskrekk eller det økonomiske. Hvordan andre opplevde dette ser du lengre ned på siden.

Vi tilbyr alle former for behandlinger, fra implantater til tannbleking. Se hvilke behandlinger, fremgangsmåter og beregnet behandlingstider vi tilbyr og beregner. link lengre ned på siden.

Vi flyttet i 2021 inn i nye lokaler og er i dag en topp moderne klinikk med 5 tannleger som har forskjellig spesialisering. I resepsjonen som er luftkjølt, finner du kaffe, te eller vann.

Vi har 3 behandlingsrom, røntgen/CT rom og tilknyttet tannlab. Panoramarøntgen, sprøyteløs digital bedøvelse, digital tannavstøpning, mikroskopbehandling, digitalfotografering av munnhulen osv. osv.

Har du rett på stønad fra Helfo og hva er kriteriene? Vi fyller ut dokumentasjonen for deg. Er du usikker på om du kan få noe igjen? Kontakt oss med dine spørsmål. Se også lengre ned på siden.

Er det mye å spare på tannbehandling i Gdansk? Du sparer mellom 50 og 70% i forhold til Norge. I regnestykket må du selvfølgelig ta med reise og overnatting om du ikke anser det som en ferie. Link til priser lengre ned på siden.

Litt praktisk informasjon

Ta kontakt for pris, behandlingstilbud eller annet. Du blir kontaktet av vår norske representant.

Blir det dyrere når du bruker den norske koordinatoren enn om du booker direkte? Nei. Du betaler samme pris om du bruker vår norske kontakt, som du vil gjøre direkte. Du betaler kun for din behandling i Gdansk. Dette er et servicetilbud til deg.

Ta kontakt for de spørsmål du måtte ha om tannbehandling, priser, hva å se i Gdansk, rimeligste overnatting, kollektivtransport eller andre spørsmål. tlf. 975 82 788

Familiehjelpen Ukraina

Her finner du oss

Angielska Grobla 35H, 80-756 Gdańsk

Munnskyller

Anbefalt av våre tannleger om du har periodontitt, problem med tannpuss ved tannregulering eller rett og slett ønsker en ren munn. Klikk på bildene for mer info.